ANIME*vampire Admin
Број порука : 219 Points : 418 Join date : 29.11.2009 Age : 28 Локација : in my nightmare xD
| Наслов: Remek dela (by: AINME*vampire) Sat Dec 05, 2009 2:08 am | |
| Znaci evo pravila:
~#1.#~ Ovde ja postavljam moje radove ~#2#~ niko ne sme da me citiran, inace ce da vas tuzim ~#3#~ mozete komentarisati ali ne morate ,zazam se ofc ~#4#~ gledajete da NE koristite citiranje da ne bi gomilani ~#5#~ ako vas se ne svidja nesto ne komentarisite nije lepo vredjati znate ,zar vas nisu ucili lepom ponasanju ~#6#~ neki radovo nisu svtarni ,tj ne ondnose ne na osobe ~#7#~ nzm vise sta da napisem ma uzivajte | |
|
ANIME*vampire Admin
Број порука : 219 Points : 418 Join date : 29.11.2009 Age : 28 Локација : in my nightmare xD
| Наслов: Re: Remek dela (by: AINME*vampire) Sat Dec 05, 2009 2:13 am | |
| STRAH
SEDIM DO TEBE PLASIM SE SAME SEBE BESMISLENE RECI SIGURNO CU RECI ZATO CUTIM ,DRHTIM U SEBI I NEPRESTANO MISLIM NA TEBE
NE PITAJ NISTA PUSI NEKA PRICA MASTA SANJAJ O MENI NEK SE MOJ LIK STVARA U TEBI SUNCE LAGANO ZALAZI TVOJA LEPOTA NE ODLAZI.
TVOJE OCI PLAVE RECI MOJE VADE TVOJ OSMES NEZAMENJLJIV POSTAJE TAKO UBEDLJIV U TRENUNESTADE STRAH, ZALJUBIH SE U JEDAN MAH.
UPOZNALI SMO SE DOVOLJNO POLJUBI ME SLOBODNO U ISTINU SE PRETVORI ZELJA DO SADA SVE SE MENJA OD KADA SAM TE VIDELA POTPUNO SAM POLUDELA
PRIDJI, NAZOVIME PONOVO DA TI CUJEM GLAS BICE DOVOLJNO NADM SE DA TE NECU CEKATI PREDUGO JER ZELIM DA BUDE SA TOBOM TOLIKO GDE GOD BUDES BIO KUD GOD SE KRIO VRATISE ,JER VOLIM TE TOLIKO
TVOJE OCI PLAVE RECI MOJE VADE TVOJ OSMEH NEZAMENJLJIV POSTAJE TAKO UBEDLJIV U TRENU NESTADE STRAH ZALJUBIH SE U JEDAN MAH. | |
|
STEFAN1999
Број порука : 102 Points : 133 Join date : 04.12.2009
| Наслов: Re: Remek dela (by: AINME*vampire) Sat Dec 05, 2009 4:46 am | |
| prelepa pesmica ,sama si je izmislila | |
|
ANIME*vampire Admin
| Наслов: Re: Remek dela (by: AINME*vampire) Sat Dec 05, 2009 12:52 pm | |
| aha smislila ssam je kad sam bila in love btw tnx | |
|
Sponsored content
| Наслов: Re: Remek dela (by: AINME*vampire) | |
| |
|